Jos et pääse kirjautumaan Setera Softphone sovellukseen, voit kokeilla seuraavia vinkkejä vian rajaukseen tai ratkaisuun:

1) Varmista että palvelimen osoite, käyttäjätunnuksesi tai salasanasi ovat oikein

2) Varmista että sinulla on käytössä Softphone lisenssi. Jos et ole varma asiasta, voit kysyä sitä organiaatiosi IT-tuesta, tai yhteyshenkilöltä, tai Setera Asiakaspalvelusta 09 4241 0000 / asiakaspalvelu@setera.fi

3) Varmista että käyttämäsi verkosta on sallittu pääsy Seteran verkkoon, voit tarkistaa palomuuriasetukset täältä

Jos mahdollista, voit myös kokeilla pääsetkö esimerkiksi kirjautumaan jonkin toisen verkon kautta, esimerkiksi mobiiliyhteyden kautta.